A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Герої Небесної Сотні вічно житимуть в наших серцях

Дата: 20.02.2017 08:50
Кількість переглядів: 16

У нашій пам'яті ви назавжди лишились,
 Історія одна, а ви - її частина.
 Ви тільки знайте, браття, ми за Вас молились
 І молимось: за вами - ненька Україна!
 20.02.2017 р. у Корналовицькому НВК відбулася лінійка-реквієм присвячена увічненню пам'яті Героїв Небесної Сотні "Герої Небесної Сотні вічно житимуть в наших серцях" під керівництвом ПО Огар Г.Л. і Мельничук М.М..
 Сьогоднішній захід - данина пам'яті мужнім нашим співвітчизникам, які у листопаді 2013-лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її Європейського вибору. Учні виклали свічками слова "Героям Слава", передавали із рук в руки Свічку Пам'яті під мелодію Гімну Небесної Сотні "Пливе кача".
  Бібліотекарем школи Буньо Т.В. оформлено книжкову виставку "Герої нашого часу".

«… і мовчки сотня непокорених героїв

відходила у чисті небеса,

і погляди знесилених мільйонів

дивились вслід братам, батькам, синам…»

      Такими словами розпочалась лінійка пам’яті Героїв Небесної Сотні. У Новокалинівському НВК, учні  та вчителі зібрались для того, щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю тих, хто боровся за честь і правду, гідність і свободу, хто віддав своє життя за кращу Україну – Україну про яку ми всі мріємо.

Діти переглянули відео «Обличчя майдану» та «Мамо, не плач», поклали квіти біля меморіальної дошки Героям Небесної Сотні. Горіли свічки і тужно лунала «Пливе кача..».  Героям Майдану за світле майбутнє України присвятили хвилину мовчання.

Також  і учні Гординянської СЗШ І-ІІ ст вшановували пам’ять Героїв Небесної Сотні.


« повернутися

Вхід для адміністратора