A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Сторінка на стадії наповнення.

Нарада керівників закладів освіти

28 лютого 2024 року відділом освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради проведено нараду з керівниками закладів освіти громади.

14:43 28.02.2024

"Спротив триває!"

26 лютого 2024 року в Україні вшановують 10-ту річницю спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, події, які стали символом героїзму та відстоювання територіальної цілісності України. З нагоди вшанування цих подій з учнями закладів освіти Новокалинівської ТГ проведено виховну годину "Спротив триває".

18:53 26.02.2024

«153 слова про Лесю Українку»

25 лютого 153 роки тому народилася гордість української нації, одна з основоположників нової української літератури, геніальна поетеса, громадський діяч, патріотка до мозку кісток, яка  все своє життя сповідувала високу національну ідею,  Леся Українка.

19:41 25.02.2024

"І біль не стихне у віках"

Напередодні десятої річниці російської агресії та другої річниці повномасштабного вторгнення в Дублянській гімназії відбулось відкриття стенду "І біль не стихне у віках".

14:47 23.02.2024

Засідання професійної спільноти вчителів початкових класів

"Розвиток критичного мислення в молодших школярів через дидактичні ігри, інтерактивні прийоми" - тема засідання професійної спільноти вчителів початкових класів закладів освіти Новокалинівської ТГ, яке відбулася сьогодні, 22 лютого, на базі Новокалинівського ліцей.   На зустрічі, Тетяна Унятицька, вчитель Корналовицької гімназії провела майстер-клас "Як захистити нашу Планету від сміття".  Надія Ягніщак, вчитель Містковицької гімназії провела майстер-клас "Використання     дидактичних ігор та вправ для розвитку навичок читання молодших школярів ".  Саме початкова школа стає основою подальшого становлення особистості дитини, її інтелектуального, соціального розвитку. Пріоритетним у початкових класах є виховні і розвивальні функції. Завдання, як вчителя, на уроці критичного мислення полягає не в тому, щоб оцінити знання учнями тексту. Вчитель повиннен навчити їх розуміти цей текст, робити власні висновки, розвивати вміння роздумувати, міркувати.

23:17 22.02.2024

Засідання професійної спільноти психологічної служби

Страшні реалії повномасштабної війни вплинули на кожного з нас. Втрата відчуття безпеки, стабільності у завтрішньому дні стала причиною сильного стресу, усіх учасників освітнього процесу. Відтак саме допомога у подоланні негативного впливу війни на учнів та вчителів обговорювались сьогодні на засіданні професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Новокалинівської територіальної громади.

17:24 22.02.2024

ЄДНІСТЬ - ТО І Є НАША СИЛА!

16 лютого Україні відзначає День єднання. Це державна ініціатива, яка була вперше проведена 16 лютого 2022 року згідно з Указом Президента України. Головна мета цього дня - показати єдність українського народу, згуртованість українців навколо національної ідеї, а також, що ми – єдиний народ і хочемо жити в мирі.

21:14 16.02.2024

Вхід для адміністратора