ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування Крупи:крупа манна,крупа кукурудзяна,крупа вівсяна,крупа ячна,крупа пшенична,крупа пшоняна,крупа перлова,гречка, рис, борошно (Код ДК 15610000-7 Продукція борошномельна-круп’яної промисловості) , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування Масло Вершкове (Код ДК 15530000-2 Вершкове масло), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування Тушка хека (Код ДК 021:2015-15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування 15130000-8 –М’ясопродукти (фарш яловичий) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування М'ясо куряче (філе) та куряче стегно (код ДК 15110000-2 – М’ясо), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування ДК 021:2015 -03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйце куряче), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі Овочі:капуста,морква,цибуля,буряк, яблука, часник (код ДК 03220000-9 – Овочі,фрукти та горіхи)
Забулись пароль? Авторизуватись