A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Державні закупівлі

 

Обгрунтування молоко

Обгрунтування (філе,стегно)

Обгрунтування сир кисломолочний

Обгрунтування масло

Обгрунтування тушка хека

Обгрунтування фарш яловичина

Обгрунтування хліб

Обгрунтування яйця

Обгрунтування газ

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування 15130000-8 –Мясопродукти (фарш яловичий) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

ОБҐРУНТУВАННЯ  технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування Крупи:крупа манна,крупа кукурудзяна,крупа вівсяна,крупа ячна,крупа пшенична,крупа пшоняна,крупа перлова,гречка, рис, борошно (Код ДК 15610000-7 Продукція борошномельна-круп’яної промисловості) , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі


ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування Масло Вершкове (Код ДК 15530000-2 Вершкове масло), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі


ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування Тушка хека (Код ДК 021:2015-15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі


ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування 15130000-8 –Мясопродукти (фарш яловичий) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі


ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування М'ясо куряче (філе) та куряче стегно  (код ДК 15110000-2 – М’ясо), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі


ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування ДК 021:2015 -03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйце куряче), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі


Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі Овочі:капуста,морква,цибуля,буряк, яблука, часник (код ДК 03220000-9 – Овочі,фрукти та горіхи)

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування М'ясо куряче (філе) та куряче стегно  (код ДК 15110000-2 – М’ясо), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

«Капітальний ремонт підвалу з облаштуванням приміщення подвійного призначення (цивільного захисту) у Новокалинівському ліцеї на пл.Авіації,25 в м.Новий Калинів Самбірського району Львівської області.» (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація)

Вхід для адміністратора