A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

"Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення"

22 березня 2024 року проходило навчання вчителів початкових класів Новокалинівської ТГ Львівської області за програмою підвищення кваліфікації "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення", яка реалізується відповідно до Меморандуму про взаємодію між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation. Навчання проводила доцент Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Леся Колток.

10:09 22.03.2024

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄЄМ!

Сьогодні відзначає свій 50-річний ювілей начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради

11:27 20.03.2024

Міні-футбол ім.Й.Береського

На початку весни 18 березня 2024 року у Гординянській гімназії відбувся захоплюючий дитячий турнір з міні-футболу, який був приурочений пам'яті Й. Береського. Змагання провів вчитель фізичної культури Михайло Хома. Турнір був напруженим та цікавим, а учасники виявили себе в якості справжніх спортсменів. Кожна команда продемонструвала великий досвід володіння м'ячем, тактичні здібності, витривалість та майстерність у грі. Школярі змагалися з душею, і всі залишилися в захваті від їхніх вмінь та навичок. Цей турнір дав можливість молодим спортсменам проявити себе, а також розвинути навички у спортивній боротьбі та здобути нові знання. Він став ідеальним заходом для підвищення мотивації та збільшення інтересу дітей до фізичної культури та спорту.

10:28 18.03.2024

Нагородження учениці Новокалинівського ліцею обласного етапу XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Тарас Григорович Шевченко--це відродження нашого коріння і побудова нашого майбутнього. І нині надихає нас життєдайною величністю свого духу--духу свободи, людяності, творчості, українства.

16:21 15.03.2024

Засідання координаційної ради психологічної служби Самбірського району

12 березня 2024 року, голова професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Новокалинівської ТГ, Ірина Турлай та Галина Ванівська, провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради взяли участь у засіданні координаційної ради психологічної служби системи освіти Самбірського району.

19:06 12.03.2024

Засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури

"Інноваційні методики та прийоми на уроках літератури" така тема засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури закладів освіти Новокалинівської ТГ.

14:27 07.03.2024

Вхід для адміністратора