A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

"І біль не стихне у віках"

Напередодні десятої річниці російської агресії та другої річниці повномасштабного вторгнення в Дублянській гімназії відбулось відкриття стенду "І біль не стихне у віках".

14:47 23.02.2024

Засідання професійної спільноти вчителів початкових класів

"Розвиток критичного мислення в молодших школярів через дидактичні ігри, інтерактивні прийоми" - тема засідання професійної спільноти вчителів початкових класів закладів освіти Новокалинівської ТГ, яке відбулася сьогодні, 22 лютого, на базі Новокалинівського ліцей.   На зустрічі, Тетяна Унятицька, вчитель Корналовицької гімназії провела майстер-клас "Як захистити нашу Планету від сміття".  Надія Ягніщак, вчитель Містковицької гімназії провела майстер-клас "Використання     дидактичних ігор та вправ для розвитку навичок читання молодших школярів ".  Саме початкова школа стає основою подальшого становлення особистості дитини, її інтелектуального, соціального розвитку. Пріоритетним у початкових класах є виховні і розвивальні функції. Завдання, як вчителя, на уроці критичного мислення полягає не в тому, щоб оцінити знання учнями тексту. Вчитель повиннен навчити їх розуміти цей текст, робити власні висновки, розвивати вміння роздумувати, міркувати.

23:17 22.02.2024

Засідання професійної спільноти психологічної служби

Страшні реалії повномасштабної війни вплинули на кожного з нас. Втрата відчуття безпеки, стабільності у завтрішньому дні стала причиною сильного стресу, усіх учасників освітнього процесу. Відтак саме допомога у подоланні негативного впливу війни на учнів та вчителів обговорювались сьогодні на засіданні професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Новокалинівської територіальної громади.

17:24 22.02.2024

ЄДНІСТЬ - ТО І Є НАША СИЛА!

16 лютого Україні відзначає День єднання. Це державна ініціатива, яка була вперше проведена 16 лютого 2022 року згідно з Указом Президента України. Головна мета цього дня - показати єдність українського народу, згуртованість українців навколо національної ідеї, а також, що ми – єдиний народ і хочемо жити в мирі.

21:14 16.02.2024

Інформація з мінної безпеки

Життя сьогодні - дуже непередбачуване. Про це свідчать події, які розгортаються зараз в Україні та у всьому світі. Ми постійно повинні дбати про безпеку.

11:37 07.02.2024

День безпечного Інтернету

06 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

14:00 06.02.2024

День Соборності України

22 січня в нашій державі відзначають День Соборності – 105 років тому у 1919 році в єдину державу об'єдналися Українська та Західноукраїнська народні республіки. Соборність зараз має ту ж мету - обʼєднання в одне державне ціле всіх земель, духовне єднання громадян, їхня згуртованість перед метою, співпраця всіх, заради спільного майбутнього. Саме деокупація українських земель, звільнення від російського загарбника, є зараз нашою спільною метою. Соборність - мета Перемоги.

10:38 22.01.2024

Вхід для адміністратора