A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«День цивільного захисту»

Дата: 17.04.2018 08:50
Кількість переглядів: 11

  17 квітня 2018 року у Новокалинівському НВК в рамках тижня основ безпеки життєдіяльності проведено «День цивільного захисту».

Основною метою та завданням «Дня ЦЗ» були: - практична перевірка здатності учасників навчально-виховного процесу грамотно і чітко діяти щодо захисту свого здоров’я та життя в умовній надзвичайній ситуації, виконання дій за командою «Увага усім» під час пожежі у приміщенні, використання засобів індивідуального захисту; - формування в учнів впевненості в ефективності заходів, які проводяться з цивільного захисту; - формування та розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативності, спритності, відповідальності під час виконання завдань ЦЗ.

Згідно плану на загальношкільній лінійці директор школи Бобак Оксана Богданівна оголосила відкриття «Дня ЦЗ».

Ознайомила з планом заходів на день вчитель основ здоров’я Романів Галина Ярославівна.

Згодом відбулась загальношкільна евакуації на випадок виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

На вулиці після евакуації відбулась зустріч школярів молодшої ланки з військовослужбовцями протипожежного відділення вч А3913., котрі продемонстрували практичне заняття з ознайомлення з роботою пожежників, обладнанням пожежної машини.

Практичне заняття з хлопцями 9-11 класів «Як необхідно діяти при НС (різних видів)» (практичне виконання нормативів від зброї масового ураження) провів учитель предмету «Захисту Вітчизни» Сопрунов Сергій Ілліч.

А також організовано зустріч з начальником медичної служби вч А3913 Маланієм Миколою Богдановичем, котрий на практиці продемонстрував «Надання першої допомоги в екстремальних ситуаціях» для учнів 8-11 класів.

Брунарська Оксана Миронівна провела практичне заняття для дівчат 9-10 класів  «Долікарська допомога при різних видах травм» .

Педагогічний колектив НВК із завданнями «Дня ЦЗ» впорався. Учні продемонстрували організованість і дисциплінованість, високу активність і зацікавленість щодо участі у заходах з ЦЗ.


« повернутися

Вхід для адміністратора