A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичне засідання вчителів іноземних мов

Дата: 11.01.2018 08:58
Кількість переглядів: 12

  11.01.2018р. Вчителі іноземних мов Новокалинівської ОТГ працювали над «Організацією та проведенням рольових ігор на уроках іноземної мови». З доповіддю виступила вчитель англійської мови Новокалинівського НВК Ковалишин Г.Я.. Майстер –клас «Рольова гра, як активний прийом навчання англійської мови в школі» провела вчитель англійської мови Новокалинівського НВК Федірко М.Я.

Рольові ігри вигідно відрізняються від інших методів навчання тим, що дозволяють учням бути причетними до розробки теми, яку вивчають, дають можливість їм як би «прожити» деякий час у ролі когось іншого, спробувати свої сили в конкретних життєвих ситуаціях. При цьому треба підкреслити, що рольові ігри не замінюють традиційні методи навчання, а раціонально їх доповнюють.

Однак, перед тим як застосовувати гру в навчальному процесі, необхідно чітко з'ясувати, який навчальний матеріал доцільно викладати за допомогою рольових ігор, для якого контингенту учнів їх можна використовувати, як зв'язати гру з іншими засобами навчання, які є в навчальному плані.


« повернутися

Вхід для адміністратора