A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичне засідання практичних психологів та соціальних педагогів

Дата: 12.01.2018 09:02
Кількість переглядів: 16

  Практичні психологи та соціальний педагог шкіл Новокалинівської ОТГ на методичному засіданні, яке відбулося 12 січня 2018 року, поринули у СВІТ ЕМОЦІЙ. Емоційні стани людини зумовлені соціальними умовами існування і мають особистісний характер. Емоції – це суб'єктивні переживання, що сигналізують про благополучний або неблагополучний стан організму і психіки. Почуття ж мають не тільки суб'єктивний, а й об'єктивний предметний зміст. Вони викликаються об'єктами, що мають ціннісне особистісне значення, і адресуються до них.

Важливу роль емоції і відіграють у школі, це відбивається на загальний процес навчання та поведінки учнів та педагогів. Тож перше питання «Емоції. Вплив негативних і позитивних емоцій на взаємини» підготувала Турлай І.П. «Фактори впливу кольорових гам на психоемоційний стан учнів» - Коркішко Г.М. та заняття з елементами тренінгу «Пізнай себе – пізнаєш світ» Гриб Г.М.

Ні слова, ні думки, ні навіть вчинки наші не виражають так яскраво нас самих і наше ставлення до світу, як наші почуття».


« повернутися

Вхід для адміністратора