A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

І етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 12.05.2018 09:12
Кількість переглядів: 14

11 травня 2018року на базі Новокалинівського НВК був проведений І етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Метою гри є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

У цікавій пізнавально-виховній програмі взяли участь 5 команд (роїв) учнів 8-9 класів закладів загальної середньої освіти Новокалинівської ОТГ (Новокалинівський НВК, Корналовицький НВК та Гординянська СЗШ І-ІІ ст.) та сусідньої Луківської ОТГ (Луківський НВК та Ваньковицька СЗШ І-ІІ ст.) Показовою була участь рою «Петра Сагайдачного» (учні 10 класу Новокалинівського НВК). Юні джури змагалися у різних конкурсах та змаганнях і продемонстрували добру підготовку, злагоджені командні дії, індивідуальні вміння. За підсумками гри, переможцями та призерами І етапу гри „Сокіл” („Джура”) стали команди:

- І місце – Новокалинівський НВК

- ІІ місце – Луківський НВК

- ІІІ місце – Ваньковицька СЗШ І-ІІ ст.

На завершення міський голова Богдан Осипович Юзвяк вручив грамоти та грошові винагороди переможцям та призерам дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора