A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День Соборності України у закладах освіти Новокалинівської ОТГ

Дата: 23.01.2018 09:16
Кількість переглядів: 10

Важливою датою в історії нашої держави є 22 січня 1919 р., коли відбулося урочисте проголошення акту злуки УНР і ЗУНР – День Соборності України, який відзначається на державному рівні з 1999 року.

З метою виховання національної свідомості учнів, відродження паростків духовності, формування рис громадянина української держави, поглиблення знань про історичний факт Злуки українського народу та його значення в закладах освіти Новокалинівської ОТГ організовано та проведено ряд заходів:

У Корналовицькому НВК урочисту лінійку та флешмоб "Сила великої Злуки" для учнів 1-9 класів.

У Новокалинівському НВК загальношкільну лінійку «У єдності наша сила», книжково-тематичну виставка літератури в шкільній бібліотеці “Соборна Україна: від ідеї до життя”.

У Гординянській СЗШ І-ІІ ст. загальношкільний захід "Собор свободи нам серце зігріва".

Діти дошкільних груп Новокалинівського НВК також сьогодні святкували день єдності. У старшій групі «Веселка» вихователем Бобас О.В. було проведено заняття на тему «Моя країна – єдина Україна». На занятті діти познайомились з поняттям «соборність» показали єдність України за допомогою аплікації. Вони прикрасили карту України символічними метеликами синього і жовтого кольорів. А вихованці групи «Сонечко» (вихователь - Кузенко О. Е.) з радістю виконували патріотичний малюнок долоньками «Україна - єдина».

???????


« повернутися

Вхід для адміністратора