A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Екскурсія перлиною України - Закарпаттям

Дата: 23.05.2018 09:28
Кількість переглядів: 12

 20 травня 2018 року дирекцією Корналовицького НВК було організовано екскурсію історичними місцями Закарпаття для учнівського та педагогічного колективів.

Учасники екскурсії завітали до м. Ужгород у Закарпатський музей народної архітектури і побуту. У ньому зібрані найбільш характерні зразки народної архітектури різних етнічних груп населення Закарпаття кінця 19 – середини 20 століття. Прогулювалися набережною Незалежності: липовою алеєю на правому березі річки Уж, яка є пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення в Україні довжиною 2,2 км., угорськими вуличками і чеськими двориками; сквером Марії-Терезії (УГКЦ); насолоджувалися квітковими краєвидами та фонтанами в центрі міста та біля обласної адміністрації. Ужгород підкорює тишею, спокоєм і унікальною історією.

Наступною зупинкою був лікувально-оздоровчий комплекс «Термальні води Косино».

Також відвідали мисливський замок Шенборна, який є окрасою Закарпаття. Насолоджувалися романтичним місцем під назвою Скеля Кохання, з якого відкривається захопливий краєвид гірських просторів.

Екскурсія до Закарпаття вразила усіх своїм різноманітним багатством природи.

Педагогічний та учнівський колективи, батьки завдячують депутату Львівської обласної ради Домчаку Олегу Івановичу, міському голові Юзвяку Богдану Осиповичу та відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради за надану допомогу в організації екскурсійної поїздки.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора