A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Всеукраїнський тиждень історії

Дата: 19.03.2017 09:36
Кількість переглядів: 23

 Всеукраїнський тиждень історії проведено у Новокалинівському НВК з 13 по 17 березня 2017р.. На загальношкільній лінійці заступник директора з виховної роботи Проць Ірина Михайлівна оголосила план заходів, які відбуватимуться впродовж цього тижня. Розпочали його, вшануванням пам’яті Романа Шухевича – видатного українського політичного та державний діяча, генерал-хорунжого, головнокомандувача Української повстанської армії та голови Секретаріату Української головної визвольної ради.

Бібліотекар школи Шестерин Зоряна Степанівна підготувала Історично – книжкові та газетно-журнальні виставки присвячені пам’яті Романа Шухевича «Лицар українського духу».

З нагоди Всеукраїнського тижня історії в Новокалинівському НВК було організовано та проведено чимало цікавих та змістовних заходів:

виставку та конкурс кращих стіннівок, малюнків і плакатів учнів 6-х – 10-х класів «Назад у минуле», «Минуле людства очима дітей»«Портретна галерея видатних діячів історії України» та ін.;

цікава та захоплююча віртуальна подорож «Сім чудес світу» для учнів 6-х класів, під час якої школярі  переглянули відеоматеріали на дану тему, виступали із заздалегідь підготовленою інформацією;

інтелектуально–розважальні вікторини для учнів 9-х класів «Історичний марафон» та «Щасливий випадок», відеоперегляд та аналіз фільму «Історія без купюр. Українські Універсали» (у рамках відзначення 100-річчя початку Української революції) – 10 клас.

в шкільній бібліотеці учням пропонувався огляд історичної літератури, яка рекомендувалася для позакласного читання.

Вікторина "Щасливий випадок"

Якщо поглянути на карту нашої Батьківщини, то ми побачимо, що заходиться вона в самому центрі Європи. Тому за  своїм географічним розташуванням,  Україна – країна європейська. Та ще вона має, як і кожна країна світу свою самобутню історію, природу, культуру.

Сьогоднішня гра – це інтелектуальне змагання для тих, хто насамперед любить Україну, відчуває себе  українцем і хоче перевірити й поповнити свої знання про її історію.


« повернутися

Вхід для адміністратора