A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень іноземної мови в Корналовицькому НВК

Дата: 14.02.2019 09:40
Кількість переглядів: 12

04.02.19- 08.02.19р у Корналовицькому НВК проходив Тиждень іноземної мови.

 На лінійці школярі ознайомилися з планом роботи Тижня. Заздалегідь учні під керівництвом учителів подбали про відповідне оформлення школи. Розмістили на кольорових аркушах на стінах прислів’я та приказки англійською з перекладом на українську. На всіх кабінетах у школі з’явилися таблички із назвами цих кабінетів англійською.

 Учні 1-9 класів підготували стінгазети англійською мовою на теми: "З Різдвом", "Моя улюблена пора року", "Моя улюблена англійська літера", "Дізнаємось більше про Велику Британію". Таким чином діти розвинули свої творчі здібності та розширили кругозір своїх знань. Також учні 7 класу переглянули відео подорож "Лондон - столиця Великобританії". Діти дізналися цікаві факти про столицю Великобританії, про його історію, підземний світ, загадкові споруди та дізналися багато нового і незвіданого про річку Темзу.

 Діти початковаї ланки преглядали цікаві фільми та мультфільми англійською мовою. Любов дітей до мультфільмів можна обернути на користь, якщо спробувати з їхньою допомогою вивчати іноземну мову.

У рамках тижня іноземної мови відбулися численні заходи за участі учнів 8- 9 класів та вчителя французької мови Огар Г. Л. Девізом тижня стали слова ″Вивчай мови і пізнай світ ″. Учні представляли стінгазет на тему:″ Франція очима діте″ Восьмикласники підготували газети на тему: ″Парфуми Франції ″ та надали інформацію. Вони уявляють Францію як країну моди.

07 лютого під керівництвом вчителя французької мови Огар Г.Л. з учнями 9 класу проведено вікторину "Чи знаєш ти Францію". Готуючись до вікторини, учні вивчили багато цікавих матеріалів про географію, населення та тваринний світ цієї надзвичайної країни. Результати цього змагання показали, що команда "Юні інтелектуали" краще опанували матеріал по даній темі та продемонстрували міцні знання та творчі здібності.

 Завершився тиждень іноземної мови, який сприяв формуванню пізнавальних і загально-лінгвістичних інтересів, підвищенню рівня володіння іноземною мовою, розвиткові творчої активності учнів. Він був цікавим, насиченим, пізнавальним. Мета була досягнута, адже школярі отримали естетичне задоволення та поглибили свої знання з іноземних мов. На урочистій лінійці учні були нагороджені грамотами за участь у конкурсах та різноманітних заходах.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора