A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Турнір з міні-футболу, приурочений пам’яті Й.Береського.

Дата: 30.03.2017 09:49
Кількість переглядів: 14

   Відповідно до річного плану роботи Гординянської СЗШ І-ІІ ступенів  28.03.2017 року на базі навчального закладу відбувся турнір з міні-футболу, приурочений пам’яті Й.Береського.

До участі у турнірі запрошені команди Новокалинівського НВК, Корналовицького НВК, дитячого будинку «Рідний дім», Чернихівської та Містковицької СЗШ І-ІІ ступенів, які з самого ранку в хорошому настрої та з неабиякому спортивному азарті разом зі своїми наставниками прибули на відкриття змагань.

Під час урочистої частини дітей привітали директор школи Іван Совінський, староста села Марія Возняк, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ірина  Маланкевич, а також голова методичного об’єднання вчителів фізичної культури та трудового навчання Новокалинівської ОТГ Богдан Гарасим, які побажав гравцям цікавої гри, нових перемог та успіхів.

Між команди розгорнулася серйозна спортивна боротьба. Учасники демонстрували хорошу техніку, неабияку кмітливість та наполегливість,  "з’ясовували" між собою, хто отримає кубок та бажану перемогу.

У підсумку, третє і друге місце розділили між собою команди  Чернихівської та Містковицької СЗШ І-ІІ ступенів.Усі учасники були нагороджені грамотами. Отримати кубок і здобули першість у турнірі з міні-футболу, приурочений пам’яті Й.Береського, команда Гординянської СЗШ І-ІІ ст.


« повернутися

Вхід для адміністратора