A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Дитячий турнір з футболу, який був приурочений пам'яті Й. Береського

Дата: 17.03.2023 10:01
Кількість переглядів: 14

На початку весни, 17 березня 2023 року, у Гординянській гімназії відбувся захоплюючий дитячий турнір з футболу, який був приурочений пам'яті Й. Береського. Змагання провів вчитель фізичної культури Стефан Белей, який зумів зібрати найкращих школярів з 3-4 та 6-9 класів.

Турнір був напруженим та цікавим, а учасники виявили себе в якості справжніх спортсменів. Кожна команда продемонструвала великий досвід володіння м'ячем, тактичні здібності, витривалість та майстерність у грі. Школярі змагалися з душею, і всі залишилися в захваті від їхніх вмінь та навичок.

У напруженій та цікавій боротьбі перемогу здобули команди «Козачата» з 3 класу та «Леви» з 6 класу. Ці переможці вразили своєю спритністю та наполегливістю, а також здатністю до гри в команді. Вони заслужено отримали головний приз турніру та знаки визнання за свої вражаючі досягнення.

Цей турнір дав можливість молодим спортсменам проявити себе, а також розвинути навички у спортивній боротьбі та здобути нові знання. Він став ідеальним заходом для підвищення мотивації та збільшення інтересу дітей до фізичної культури та спорту.


« повернутися

Вхід для адміністратора