A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Бесіда з представником поліції

Дата: 05.03.2021 10:10
Кількість переглядів: 44

 4 березня відбулася профілактична бесіда учнів Корналовицького НВК  з начальником  сектору ювенальної превенції Самбірського відділу поліції  капралом поліції Ольгою  Пукаляк. Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути негативні явища , пов'язані з жорстоким поводженням неповнолітніх стосовно однолітків, антинаркотичне виховання дітей, основні правила безпечної поведінки, конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність і як їх уникнути.

Ольга Андріанівна також розповіла учням про відповідальність за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень неповнолітніми. Окремо зупинилась на злочинах проти життя і здоров'я, волі, честі, гідності особи та дала змістовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесіди.

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями  є традиційною формою превентивної роботи в школі,вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

Педагог – організатор Галина Огар подякувала працівниці поліції  за проведену інформаційно - роз'яснювальну роботу та наголосила , що краще попередити будь-яку неприємну ситуацію, а ніж потім її вирішувати.



« повернутися

Вхід для адміністратора