A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Підсумки гри "Сокіл" "Джура"

Дата: 21.06.2018 10:41
Кількість переглядів: 34

З 12 по 17 червня 2018 року рій імені Петра Сагайдачного, який представляв Новокалинівську ОТГ, брав участь в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Змагання були цікавими і водночас складними. Всього в обласних змаганнях взяли участь 35 команд. Рій імені Петра Сагайдачного посів у підсумку 7 місце. Джури нагороджені грамотою, а також подякою за активну участь.

Вітаємо рій імені Петра Сагайдачного, які вдруге брали участь у цих змаганнях і досягли значного результату. Адже ця гра збагатила наших учасників важливим досвідом, відкрила нові здібності, об’єднала та навчила роботі в команді.

Відділ освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради висловлює подяку за активну участь у грі рою імені Петра Сагайдачного у складі: Олеярчик Ілля, Вагурак Олег, Гарбовський Назарій, Гудзій Іван, Торчинович Микола, Кузбит Лілія, Калинич Юлія, Пишняк Христина, Заріцька Ірина, Товарницька Мар’яна та вчителям Новокалинівського НВК, Сопрунову Сергію Іллічу, вчителю предмета «Захист Вітчизни», Брунарській Оксані Миронівні, вчителю основ медичних знань за підготовку команди до ІІ (обласного) етапу гри Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора