A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень фізики

Дата: 15.02.2019 11:00
Кількість переглядів: 20

 З 11 лютого по 15 лютого 2019 року у Новокалинівському опорному закладі проходив тиждень фізики. Згідно плану було проведено конкурс стіннівок "Фізика навколо нас " 7-11 кл. та брейн -ринг "Теплові явища" у 8-А класі вчитель Побережна М.Г. За першість боролись дві команди "Мудра сова" та "Молекула". У чесному поєдинку , з різницею у три бали , перемогла "Мудра сова"

У 9-А класі вчителем Побережною М.Г. був проведений урок "Цікава фізика в дослідах", на якому учні з неприхованим інтересом та увагою стежили за дослідами, які демонструвалися у відеоролику на екрані телевізора та на основі набутих знань намагались їх пояснити.Також окремі учні із задоволенням самостійно проводили експерименти

Вчителем фізики та інформатики Єрменчук Н.М. був проведений урок з учнями 7-А класу "Фізика навколо нас". Учні пізнавали цікаві факти які існують в природі. Дізнавалися чому веселка має форму дуги, що має температуру вищу за Сонце в 5 разів, як утворюються хвилі, що таке вітер і ще багато різноманітних фактів. Адже Фізика – найдивовижніша річ: вона цікава, навіть якщо в ній нічого не розумієш.

А також Побережна М.Г провела урок-презентацію "Астрономія-фундаментальна наука. Небесна сфера", на якому учні ознайомились з історією розвитку астрономії, теоріями давньогрецьких астрономія, моделями всесвіту різних народів та поняттям небесної сфери.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора