A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

"Урок звитяги "

Дата: 17.10.2022 11:01
Кількість переглядів: 14

В умовах російсько-української війни слово "звитяга" для нас має єдине значення - перемога в бою ціною героїчних подвигів. «Урок звитяги» присвячуємо захисникам свободи і незалежності, які завдяки своїй хоробрості, волі, стійкості, мужньому поступу, стали уособленням звитяги, патріотизму, нескореності. Їх боротьба викликає захоплення в усього світу, а ми ще й пишаємося ними, вважаємо за честь бути громадянами однієї з ними країни, зростаємо особистісно до їхнього ідеалу оборонця.

Ми пишаємось нашими Героями, тими, котрі віддали своє найдорогоцінніше - життя ще в 2014 році та сьогодні і тими, хто захищає нас тепер!!! Молимось за вас, дорогі наші Герої та Героїні просимо у Матінки Божої заступництва для вас і Божої благодаті.

Зі словами подяки, історіями про тих кого вже не має з нами і тих, хто захищає нас від лютого ворога, віршами про нашу незламну і непереможну Україну, з молитвою на устах учні закладів освіти Новокалинівської територіальної громади  разом із своїми класними керівниками, педагогами організаторами  віддали шану усім Героям і Героїням, протягом 14-21 жовтня 2022 року  провівши у своїх  школах “ Урок звитяги”.

Щиро зичимо усім Захисникам та Захисницям міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Ви неймовірні – сміливі, безстрашні, відчайдушні! Ви цвіт нації – наші Герої! 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора