A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Урок у 1- му класі «Спорт. Чому Олімпійські ігри особливі змагання?»

Дата: 20.02.2019 11:10
Кількість переглядів: 42

 Урок з інтегрованого курсу  «Я досліджую світ» у 1 класі (НУШ). Вчителем Хомою Іриною Михайлівною проведено урок з інтегрованого курсу «Я досліджую світ». Тема уроку «Спорт. Чому Олімпійські ігри особливі змагання?»

Урок було розпочато з ранкової зустрічі. Привітавшись у ранковому колі діти визначили новини  дня,свій настрій і за допомогою набору LEGO  «Шість цеглинок»  побажали один одному  приємних вражень, а також поділившись на три групи приступили до уроку.  З допомогою смарт дошки і вправи «Асоціативний кущ» діти пригадали, які риси характеру притаманні спортсменам, а також кожна із  команд назвалися для подальшої групової роботи.
У вигляді презентації діти ознайомилися з історією походження Олімпійських ігор, з їх засновниками. Дізналися про сучасні Олімпійські ігри, а також атрибутику змагань. Ознайомилися з видатними  олімпійськими спортсменами України.

Робота в групах розпочалася у вигляді гри-змагань  із спортивних загадок, математичних   і мовних завдань про спорт.   За правильну відповідь діти отримували спеціальні медальки. На завершення  була проведена гра «Хто швидше складе свій портфель». 
Підсумком уроку стало нагородження дітей грамотами і медалями за їхні знання, креативність, спритність і наполегливість.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора