A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Останній дзвоник 2023

Дата: 02.06.2023 14:15
Кількість переглядів: 18

Кінець навчального року в закладах освіти Новокалинівської громади традиційно закінчується святковими останніми дзвониками. Не дивлячись ні на що, він дзвенить, цей прощальний шкільний дзвінок воєнного навчального року. Його мелодійний передзвін - це гучна подяка нашим ЗСУ за можливість жити, навчатися, навчати, мріяти і вірити в нашу перемогу!

Дякуємо всім школярам, що були мужніми і продовжували навчатися, розуміючи, що майбутнє за освіченими патріотами! Дякуємо педагогам, що тримаєте стрій, що підтверджуєте непохитні позиції українолюбства, незламності духу і майстерно передаєте їх дітям! Дякуємо батькам, що завжди були поряд.

Дорогі випускники: одинадцятикласники та девʼятикласники, сьогодні нарешті ви дісталися тієї межі, яка розділить вас на до і після. Ви те покоління, яке закінчує школу вже давно дорослими та свідомими. Ви, як ніхто інші усвідомили в чому саме полягає життєва цінність, за що ви повинні боротись, чого досягти.

Бажаємо вам жити у безпеці та мирі в українській розвиненій,міцній, європейській державі! Своїми досягненнями і переконаннями, закріпити назавжди волю і демократичні цінності нашого народу, на які більше ніхто і ніколи не зможе зазіхнути!

А усім школярам, спокійних літніх канікул!

Зі святом вас, освітянська спільното!



« повернутися

Вхід для адміністратора