A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень географії

Дата: 19.04.2017 11:37
Кількість переглядів: 17

   З 10 квітня по 14 проходив  тиждень географії у Новокалинівському НВК. Першого  дня серед учнів 5 класів відбувся конкурс " Людина і навколишнє середовище", конкурс малюнка для учнів 6 класів на тему "Природні дива світу", для учнів 8-10 класів - "Україно! Доки жити буду, доти відкриватиму тебе". 11 квітня відбулася виставка стінівок учнів 8-10 класів. А також благоустрій території навколо школи спільно з учнями 9-10 класів.

12 квітня відбувся конкурс малюнка для учнів 7 класів на тему:" Материки очима дітей" а також урок- реквієм для учні 8 класів " Чорнобильське лихо в спогадах". А також відбувся урок - рекієм для учнів 9 класів "Чорнобильське лихо в спогадах" , а також визначали переможців серед учнів 5-7 класів у конкурсі малюнків та вибір переможців серед учнів 8-10 класів у конкурсі стіннівок.

Минає 31 рік, а Чорнобильська трагедія продовжує хвилювати людей: і тих, кого вона ”зачепила своїм чорним крилом”, і тих, хто народився пізніше далеко від цієї скривдженої поліської землі.

26 квітня 1986 року назва невеличкого містечка Чорнобиль, що на півночі України, стала відома цілому світові. В той час, коли країна безтурботно готувалася до святкування 1-го травня, на Чорнобильській АЕС сталася жахлива аварія – на четвертому енергоблоці вибухнув ядерний реактор. В результаті вибуху тонни ядерного палива було викинуто в атмосферу, активність реактора продовжувалася понад 10 днів… Масштаби трагедії замовчувались на той час, але евакуація жителів Чорнобильської зони почалася в перші дні аварії. Сьогодні на завершення тижня географії відбулася прес - конференція у 10 класах на тему " Глобальні проблеми людства". А також були підведені підсумки тижня географії.


« повернутися

Вхід для адміністратора