A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень хімії та біології

Дата: 27.04.2017 11:52
Кількість переглядів: 21

  З 24 квітня  у Новокалинівському  НВК розпочато тиждень хімії та біології. На лінійці було оголошенно проведення  тижня  хімії та біології. Цього тижня учні покажуть свої комунікаційні, творчі  здібності з цих предметів. Тиждень розпочався із конкурсу стінгазет, в якому взяли участь учні 7-11 класів.  Серед учнів 8 - их класів проведено конкурс малюнків "Хімія у моєму житті". А також учні 10 - их класів провели змагання   у знаннях з  хімії. Було проведено  конкурс- вікторину " Чи знаєте Ви хімію?". Мета цього конкурсу сприяти розвитку пізнавальної активності учнів, поглибленню міжпредметних зв'язків природничих дисциплін. Через об'єднання знань, одержаних на уроках хімії, біології і закріплення основних понять наук про природу, конкурс - вікторина допоможе формувати в учнів цілісний науковий світогляд.

Без знання природи рослин не можна розробити план заходів, спрямованих на підвищення врожайності сільськогосподарських рослин. Ботанічні знання потрібні для вияснення виробничої цінності окремих рослин. Нагромадження знань про рослини стимулювало інтереси виробництва, а успіхи в галузі ботаніки були обумовлені видатними винаходами і відкриттями (друкарство, точна вага, мікроскоп, відкриття нових країн, розвиток фізики, хімії та ін.). Сьогодні свої знання  з ботаніки  показували учні  6 класів у вікторині "Цікава ботаніка"

27 квітня з учнями 10-11 класів під керівництвом вчителя хімії Якимишин Т.В. переглянуто документальний фільм "Велика тайна води". Під час перегляду фільму учні  мали можливісь обговорити і подискутувати на  тематику таємниць води.


« повернутися

Вхід для адміністратора