A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Звіт щодо проведення тижня безпеки дорожнього руху в Новокалинівському опорному закладі

Дата: 18.11.2019 12:02
Кількість переглядів: 50

  Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні в навчальних закладах.

      З метою підвищення безпеки учнів Новокалинівського опорного закладу з 11 по 15 листопада 2019 року був проведений тиждень безпеки дорожнього руху у рамках проекту Безпечна країна.

      Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації підлітків до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожньо-транспортного травматизму та вивчення правил дорожнього руху, які розглядаються як складова частина виховання загальної культури підлітків.

       Рішення задач тижня безпеки здійснювалось через такі форми роботи: спеціально організовані ігрові заняття пізнавального циклу, зустрічі, бесіди, тренінги, спостереження за рухом транспорту, розгляд ілюстрацій, складання малюнків на задану тематику.

 

    Всі заходи були проведені в повному обсязі, відповідно до плану, на досить високому рівні і послужили основою для подальшої мотивації підлітків з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі. Різноманітність форм дозволило їм проявити свою активність і творчість. Кожна освітня діяльність містила  цікавий пізнавальний матеріал.

Bezpeka ruhu na dorozi Njvokalynivska otg



« повернутися

Вхід для адміністратора