A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Сходження на гору Маківку

Дата: 03.05.2017 12:09
Кількість переглядів: 12

   Учнівська молодь Львівщини вшанувала пам’ять Героя України В’ячеслава Чорновола
28-30 квітня 2017 року відбулося обласне сходження учнівської молоді Львівщини на гору Маківку Сколівського району. Захід приурочений 80-річчю від дня народження Героя України, борця за її незалежність, політика і публіциста В’ячеслава Чорновола, вшануванню героїчного подвигу Українських Січових Стрільців у боях на горі Маківка та з метою залучення  молоді до вивчення історії визвольної боротьби українського народу, виховання учнів на засадах національної гідності і високої самосвідомості засобами туристично-краєзнавчої роботи. В рамках заходу команда  Новокалинівського НВК взяла участь в урочистому відкритті 28 квітня 2017 року, що проходило на території дитячої туристичної бази «Трембіта» (смт Славсько Сколівського району) та у двох конкурсах: «Краща інсценізація патріотичної пісні» та «Кращі знавці життя та діяльності В. Чорновола». Представниками команди  Новокалинівського НВК були :Бамболя Іван, Когут Наталія, Шийка Ярина, Заріцька Ірина, Пишняк Христина, Гудзій Іван, Гендер Оля,Товарницька Мар'яна , під керівництвом вчителів Біласа В.С. та Бойка А.Р.  
У підсумку команда здобула  три нагороди:

  • Диплом за перше місце у конкурсі «Кращі знавці життя та діяльності В. Чорновола»;
  • Диплом за третє місце у загальнокомандному заліку конкурсної програми під час обласного сходження учнівської молоді Львівщини на гору Маківку, присвяченого 80-річчю від дня народження В’ячеслава Чорновола;
  • Подяка за активну участь в обласному сходженні учнівської молоді Львівщини на гору Маківку, присвяченому 80-річчю від дня народження В’ячеслава Чорновола.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора