A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень психології у Пинянському закладі загальної середньої освіти

Дата: 27.04.2021 12:20
Кількість переглядів: 14

З 19 по 23 квітня 2021 року у Пинянському ЗЗСО І-ІІІст. проходив тиждень психології під назвою: "Фарби життя" який провела практичний психолог Сопко О.М. Протягом тижня учні мали змогу краще зрозуміти психологію особистості. Мета тижня у цей непростий час карантину у зв'язку з пандемією COVID-19 - надати дистанційну психологічну допомогу учасникам освітнього процесу, а саме: сформувати позитивний настрій, розвинути навички саморегуляції, допомогти учасникам освітнього процесу знизити рівень тривожності та стресу, сприяти покращенню "дитячо-батьківських" стосунків під час карантину.

Тиждень психології розпочався з акції "Думки Великих на щодень". Щодня протягом Тижня психології були запропоновані мудрі повчання великих людей про життя, навчання, дружбу, любов, повагу. Карантин - саме той час, коли ми можемо зупинитись та подумати про вічне.

Акція "Подаруй посмішку ближньому". Учням і педагогам було запропоновано зробити приємне своїм рідним, а також подарувати свою посмішку нам - присилаючи своє усміхнене фото у шкільну групу viber. Вправа "Колір настрою". Батьки, учні та педагоги, проаналізували свій настрій та уявили його як поєднання кольорів.

Учні 1-2 класів переглянули мультфільм "Твори добро".

Карантин і самоізоляції це, як правило, "Веселка емоцій". Емоції і у дорослих, і у дітей бувають різні. І ні для кого не секрет, що наші емоції впливають на наше здоров'я, як фізичне, так і психічне. Тому, щоб зміцнити імунітет і підвищити настрій, учні взяли участь у проєкті "Веселка емоцій" (радість, довіра, сум, злість, цікавість, здивування, страх). Протягом днів тижня психології учні розглянули емоції під іншим кутом.Акція "Я дякую вчителю..." Учні міркували, за що хочуть сказати дякую своїм вчителям.

Лекторій для вчителів та батьків "Батькам та педагогам про онлайн-навчання дітей".

Учні 3-4 класу переглянули мультфільм "Жовта парасолька".

Учні 6 класу взяли участь у творчій грі "Цікаві вірші".

Педагоги ознайомились із рекомендаціями "Як подолати стрес".

Протягом тижня психології у шкільній групі viber були запропоновані цікаві факти та корисні знання "Що може розповісти про людину її почерк?"

 



« повернутися

Вхід для адміністратора