A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Візит освітян Городоцького району

Дата: 12.05.2017 12:26
Кількість переглядів: 14

11 травня із метою обміну досвідом та особистих вражень щодо успішної роботи громади пройшла робоча зустріч делегації освітян Городоцького району  із очільником Новокалинівської ОТГ Юзвяком Богданом Осиповичем та начальником відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Ковталюк Аллою Василівною.

У складі делегації прибули начальник відділу освіти Городоцької РДА Яскевич Ігор Антонович та директори навчальних закладів Городоцького району.

Міський голова розповів про організацію роботи органів управління, соціальну сферу ОТГ та реалізацію проектів з розвитку громади. Також увага доповідача була зосереджена на мережі закладів освіти та їх розвитку. Богдан Осипович  надав вичерпні відповіді на питання, що цікавили гостей.Відбулася щира та відверта розмова, обмін досвідом між колегами.

Після діалогу гостям провели коротку екскурсію містечком, в ході якої  відвідали садочок м.Новий Калинів, яке на завершальному етапі будівництва та школу в с. Корналовичі.

У підсумок робочої зустрічі учасники делегації освітян Городоцького району подякували господарям за теплий прийом і змістовний обмін інформацією.


« повернутися

Вхід для адміністратора