A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День Матері у школах Новокалинівської ОТГ

Дата: 14.05.2017 12:33
Кількість переглядів: 15

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.В цей день усі учні громади  від усієї душі вітаєли дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. В 2017 році День матері в Україні припадає на 14 травня. Протягом тиждня  у школах Новокалинівської ОТГ було проведено низку заходів з привітаннями для мами. 

12 травня у Корналовицькому НВК  учні 1 та 3 класів (класний керівник Унятицька Т.І.) привітали матусь із чудовим травневим святом - Днем матері. Директор школи Г. В. Ковальчук висловила свої щирі побажання та подякувала за створений святковий настрій.

У Новокалинівському НВК вітали  матусь протягом 3 днів. Першими були учні початкових класів. Для Мами, найкращої люблячої людини, у кожного зроджуються в серці найщиріші і найтепліші слова. Такими вони були і сьогодні від учнів 3-А та 3-Б класу (Класні керівники- Шимко Галина Василівна, Янушевич Олена Осипівна). Діти привітали всіх мам і бабусь квітами, поезією та музичними виступами.

12 травня учні 5-Б класу, під керівництвом класного керівника Романів Галини Ярославівни, провели відкритий виховний захід "Для Тебе Матусю мила", щоб  привітати своїх матерів зі святом "Днем матері".

216 admin 0.0/0

« повернутися

Вхід для адміністратора