A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Миру в Україні – бути!

Дата: 21.09.2020 12:37
Кількість переглядів: 18

21 вересня… Цей день в календарі особливий і дуже потрібний. Адже саме сьогодні в усьому світі відзначають Міжнародний день миру.

Мир у нашій Батьківщині – це найзаповітніше бажання усіх її жителів, і сьогодні кожен громадянин України виборює мир та спокій для нашої землі. В особливий спосіб це роблять учні в освітніх закладах, виборюючи мир творчістю. Адже творчість – це єдина зброя, яка у них є.

         Щоб показати наскільки важливим є мир, свобода, добро і повага, 21 вересня 2020 року педагогічним колективом та учнівським самоврядуванням Гординянської СЗШ  було проведено низку заходів з нагоди Міжнародного дня миру: учні 1-9 класів приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру», організувавши флешмоб на шкільному подвір’ї, під час якого тримали у руках білих паперових голубів, що виготовили власноруч, як символ миру; учні 1-4 класів створили галерею малюнків, у яких зобразили своє бачення миру; вчителем історії Тарасом Білинським  було проведено інформаційну годину «Право на мир».

       Також учитель початкових класів Оксана  Воробець  ознайомила учнів з історією свята Різдва Пресвятої Богородиці.

         Отож, побажаймо один одному мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання.


 



« повернутися

Вхід для адміністратора