A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичні об'єднання продовжують працювати

Дата: 22.08.2019 12:37
Кількість переглядів: 17

 Сьогодні о 9.00 відбулось засідання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури    та об 11.00  математики, інформатики, фізики, о 13.00 вчителів художньо-естетичного  циклу  Новокалинівської ОТГ.   Тема. Актуальні проблеми та нові тенденції у вивченні української мови та літератури в загальноосвітніх навчальних закладах у новому навчальному році (2019-2020н.р.)
Розпочала засідання голова м/о Когут Л.М. її завданням було проаналізувати роботу МО вчителів української мови та літератури; детально опрацювати інструктивно – методичні рекомендації щодо вивчення української мови і літератури в 2019-20н.р., ознайомити з вимогами до викладання української мови та літератури в 2019-20 н.р., спрямування змісту та форм методичної роботи на виконання Закону України «Про освіту», «Закону про засади державної мовної політики», «Концепції літературної освіти», концепції « Нова українська школа» та інших нормативних документів;спрямувати роботу МО на подальше підвищення фахового рівня вчителів. 
Продовжила Заяць М.О. про методичні рекомендації щодо викладання зарубіжної літератури.  Обрали головою м/о Яворську М.Д.

Засідання вчителів математики, інформатики та фізики. Завжди творчі і креативні. Обговорили розвиток творчого потенціалу учителя шляхом оволодіння сучасними освітніми технологіями і сервісами та впровадженню хмарних технологій в практику освітнього процесу. Затвердили голову Єрменчук Н.М.

Учителі художньо-естетичного циклу Новокалинівської ОТГ працювали як удосконалити існуючі та розробити нові шляхи і засоби індивідуальної та диференційованої роботи з учнями на уроках трудового навчання, образотворчого та музичного мистецтва. Головою методичного об'єднання  вчителів художньо-естетичного циклу обрали Вахів М.І.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора