A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Турнір з футболу "Шкіряний м'яч"

Дата: 23.05.2017 12:45
Кількість переглядів: 12

  Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту від 17.05.17р.№32 «Про проведення заходів до «Олімпійського дня-2017» у навчальних закладах» з метою пропаганди здорового способу життя, залучення учнівської молоді до занять спортом 23 травня 2017 року на футбольному полі с. Корналовичі відбувся турнір з футболу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 9-х класів, присвячене проведенню «Олімпійського дня-2017». В змаганнях прийняли участь команди Новокалинівського НВК, Корналовицького НВК та Гординянської СЗШ І-ІІ ст.

На спортивний захід завітали директори шкіл, команди яких змагалися за перемогу і були найактивнішими вболівальниками. Під час змагання панувала дружня атмосфера. Кожна з команд наполегливо боролася за перемогу. За результатами змагань І місце здобула команда Гординянської СЗШ І-ІІ ст., ІІ місце посіла команда Новокалинівського НВК, ІІІ місце – Корналовицький НВК.

Після завершення турніру відбулася церемонія нагородження, яку провів міський голова Новокалинівської ОТГ Юзвяк Богдан Осипович. Побажав усім юним футболістам міцного здоров’я, нових спортивних досягнень та гарного проведення літніх канікул. Вручив грошову винагороду переможцям турніру, а також усі команди нагородив грамотами та м’ячами.

Щиро вітаємо переможців та призерів турніру!


« повернутися

Вхід для адміністратора