A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Останній дзвоник у школах Новокалинівської ОТГ

Дата: 27.05.2017 12:52
Кількість переглядів: 25

Як швидко рік навчальний промайнув,
Повірити так важко в це відразу,
І ми сьогодні всі зібрались тут
Останній дзвоник святкувати разом.

26 травня 2017 р. у школах Новокалинівської ОТГ відбулося Свято останнього дзвоника, яке сповіщає про закінчення занять у навчальних закладах та виряджає у самостійну життєву дорогу випускників.

Учнів і педагогів навчальних закладів  нашої громади привітали: голова Новокалинівської міської ради Юзвяк Богдан Осипович, заступник голови Чулик Оксана Василівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ковталюк Алла Василівна, спеціалісти відділу освіти та старости сіл. Вони побажали учням, які попрощаються з рідною школою, підкорення омріяних вершин у житті, учням інших класів – гарного літнього відпочинку, оздоровитися, набратися сил для нового навчального року. Благословили дітей і священики,  побажавши їм у житті Божих ласк.

На лінійках керівники навчальних закладів вручили учням похвальні листи за високі досягнення у навчанні, грамоти переможцям мовних конкурсів, інтелектуальних олімпіад, творчих і спортивних змагань. Зокрема, ученицю 11 класу Новокалинівського НВК Гринчук Діану за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури Юзвяк Богдан Осипович нагородив грошовою премією в розмірі 1000 грн., а також, як претендент на нагородження срібною медаллю, Діана одержала від народного депутата Верховної ради Ярослава Дубневича іменний годинник.

Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки. Нехай же чекають їх попереду нові вершини та нові досягнення, а от шкільний дзвоник в їхньому житті більше не пролунає ніколи. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора