A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень української мови в Корналовицькому НВК

Дата: 14.11.2018 12:53
Кількість переглядів: 15

 З 05.11 по 09.11 у Корналовицькому НВК проводився тиждень української мови, присвячений Дню писемності.

З цієї нагоди учителі української мови та літератури Хома І.І. та Мадараш М.М. на лінійці оголосили план заходів, що відбуватимуться впродовж тижня:

- проведено конкурс «Лунай, величне наше слово». Юні читці декламувала твори з вірою в те, що кожна людина повинна запалити в своєму серці любов до рідного слова, іскру волелюбності, правди, щастя.

- створено справжню галерею-виставку стінгазет. Привітна яскравість барв креативних ідей подарувала масу позитиву і захоплення читачам та членам журі. Усі класи підійшли до створення своїх стінгазет досить творчо та відповідально.

- проведено гру-конкурс "Ігри патріотів". Всі команди відповідали активно і намагалися заробити якнайбільше балів. У результаті перемогла команда "Мовознавці" (7 клас) та команда "Патріоти" (6 клас).

- 9 листопада учні 5-9 класів писали радіодиктант національної єдності "Крила України". Головне в цьому заході, не перевірка знань і не хизування здобутою високою оцінкою. Важлива солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово.

Також у бібліотеці організовано виставку літератури на тему: «О мово моя, душа голосна України».

Цей тиждень став яскравою сторінкою у житті шкільної родини.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора