A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День Знань 2022

Дата: 01.09.2022 13:49
Кількість переглядів: 18

Новий навчальний рік 2022-2023 розпочинається у неспокійний час, цьогорічне свято обпалене війною. Вчителям та учням доведеться звикнути до низки змін, викликаних новими вимогами безпеки.

Проте сьогодні свято! Усі заклади освіти Новокалинівської ТГ розпочили традиційне навчання. За парти вперше сіли 101 першокласник. У шкільних класах вчителі провели перший урок на тему: «МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!».

1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Усім, хто в цей День прийшов до закладів освіти здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Любіть Україну та все українське.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Ви виховали багато поколінь свідомих українців, справжніх патріотів. Ви щиро ділитеся своїми знаннями, любов’ю та теплом з молодою генерацією і вже ніхто ніколи не зможе сказати, що ми слабкі! Бо тепер кожен у світі знає, що ім’я сили – Україна.

Дякуємо відважним і сміливим Захисникам за можливість навчатись, працювати. Нехай Господь оберігає Нас на кожному кроці до перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора