A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень англійської мови у Новокалинівському НВК

Дата: 02.02.2018 14:10
Кількість переглядів: 37

  З 29.01.-02.02.18р. у Новокалинівському НВК відбувся Тиждень англійської мови. На шкільній лінійці вчитель Н.І. Якимів ознайомила з планом роботи в рамках тижня.

У перший день відбулася акція «Вітаємось англійською мовою, розмовляємо англійською». Учні 9-Б класу(вч. Н.І. Якимів) взяли активну участь у диспуті: «Your attitude to sport.» (Твоє ставлення до спорту.) Вони обмінювались своїми думками та ставленням до спорту і як результат цього склали « Пам’ятку».

Другий день Тижня англійської мови розпочався виступом учнів 8-х класів. Вони підготували розповіді про письменників та поетів Англії і США. Учні декламували вірші Роберта Бернса, Вільяма Шекспіра англійською мовою та читали їх переклади на українську.
А команди учнів 5-А і 5-Б класів змагалися у бліц турнірі "Хто краще знає англійську мову?". Вони вдосконалювали свої знання з лексики, граматики та історії країни мову, якої вивчають.

Третього дня Тижня у 3-Б класі був проведений урок англійської мови «Віртуальна подорож у світ тварин»( Ковалишин Г.Я.). Діти опинилися у заморожуючому казковому світі, де спостерігали за різними свійськими та дикими тваринами, ознайомились із способом їхнього життя. Наприкінці подорожі, на закріплення матеріалу, діти розв'язували кросворди, відгадували загадки на дану тему. У 2-Б класі вчитель англійської мови Дмитришин М.М. провела вікторину "English with fun". Діти, працюючи у групах, виконували різного виду завдання для розвитку вмінь з аудіювання, читання та усного мовлення. В рамках тижня англійської мови між учнями 10-А та 10-Б класів вчителем Федірко М.Я. був проведений урок-змагання “Хто краще знає Великобританію”.Метою такого уроку було виявити знання в учнів та їх ерудицію, виховувати в них бажання вчити англійську мову та їх допитливість. Цей урок-змагання створив атмосферу невимушеності та пошуку. Учні 9-11 класів із вчителем Шабелько М.Б. провели захід "Співаємо англійською". Звучали найпопулярніші англійські пісні "My Bonnie", "Counting stars", "Oceans apart", "Twinkle, twinkle, little star", "Yellow submarine". Учениці Остапенко Радмила, Попіль Ірина та Юрчак Людмила під супровід гітари виконали пісню "Such a lonely day".

Четвертого дня з метою поглиблення соціокультурної компетенції учнів у рамках Тижня іноземних мов школярі 9 та 11 класів під керівництвом Шабелько М.Б. та Якимів Н.І.переглянули фільми «Подорож Лондоном» та «Франція очима іноземних туристів». Учні активізували вміння та навички в аудіюванні, повторили тематичну лексику, розв’язували кросворди. Діти прослухали і продекламували вірш французького поета Жака Превера «Ранковий сніданок». Учні 6-А та 6-Б класів під керівництвом Дмитришин М.М. здійснили віртуальну подорож вулицями Лондона. Діти не тільки пригадали визначні місця Великобританії, а й повторили лексику, необхідну для використання при орієнтації в місті. Після перегляду відеофільму учні перевірили свої знання про Англію, розгадавши кросворд.

???????


« повернутися

Вхід для адміністратора