A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичне засідання учителів іноземних мов

Дата: 04.11.2018 14:17
Кількість переглядів: 22

На методичному засіданні вчителі іноземних мов працювали над темою «Інноваційні технології в сучасних умовах розвитку освіти». Голова методичного об’єднання Якимів Н.І. презентувала доповідь «Що таке «НавичкиXXI століття?». Вчителів ознайомила з переліком навичок  (запропонованих на  міжнародному рівні), завдяки яким люди можуть бути  успішними в професійній діяльності та особистому  житті в 21 сторіччі.

Вчитель англійської мови Новокалинівського опорного закладу  Ковалишин Г.Я. виступила з доповіддю-презентацією «Використання інноваційних технологій на уроках іноземної мови». Вона ознайомила з різними формами та методами роботи, що забезпечують діяльність навчання.

На засіданні також ми мали можливість побачити два майстер-класи від вчителя Гординянської СЗШ І-ІІ ст. Мороз Л.Я  та Якимів Н.І. вчителя Новокалинівського опорного  закладу. 

Леся Ярославівна показала як провести цікаво урок «Professions» використовуючи мультимедійні  ресурси та комп’ютерні технології. Залучивши присутніх  до активної роботи.

Наталя Іванівна провела майстер-клас на тему  «Pictures on the lessons…» оскільки  робота з яскравими ілюстративним матеріалом добре слугує опорою для побудови власних висловлювань учнями, особливо тим, кому необхідна підтримка, а використання інтерактивних форм роботи (парна, групова) сприяє залученню учнів до активної  діяльності, навчаючись спілкуватись один  з одним.


« повернутися

Вхід для адміністратора