A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День спорту

Дата: 13.06.2017 14:31
Кількість переглядів: 12

  13 червня 2017року у  англомовному таборі день  розпочався зі спортивної руханки під веселу музику. Після розминки була проведена лінійка, на якій ознайомили дітей з режимом дня. Учасників табору поділили на 3 загони. Учні отримали завдання виготовити логотипи, вивчити пісню та підготувати гасло своєї команди. Всі з задоволенням приступили до виконання цієї роботи. Виховний процес у таборі організували за тематичними днями. Сьогоднішній день присвячений «День спорту». Група учнів  5-6 класів розпочала свій день із спілкування з волонтером. Під керівництвом Борис М.М. та Дмитришин М.М. відбулось заняття з використанням ігрових форм роботи для вивчення англійської мови. Пані Дженніфер подарувала кожному учню пам’ятні подарунки та цукерки. Та більшим цікавим подарунком для дітей була гра «Electricity».

Учні загону «Ранкові зорі» працювали над темою День спорту та Шкідливі звички, зібрали тематичну інформацію для майбутнього буклету, завершили роботу над постером, розучували пісню загону. Все це відбувалось під керівництвом Шабелько М.Б. та Якимів Н.І.

Група учнів 7 класів під керівництвом вчителів Федірко М.Я., Ковалишин Г.Я та Яцімірської О.М. розвивали свої знання з англійської мови та інформатики. На цьому занятті учні працювали з онлайн перекладачем, шукали інформацію про спорт та відомих людей, які пов'язані з ним. Кожен з учасників групи поділився своїм матеріалом. Наступне заняття учні 7 класів провели з Дженніфер. Вони були під враженням від реального спілкування з волонтером. Дженніфер зацікавила дітей ігровими моментами на цьому занятті. Цікавою, неординарною пройшло тематичне заняття з волонтером, панувала творча та дружня атмосфера, їй вдалося розговорити учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора