A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Нова фізична культура - здорова громада

Дата: 15.06.2023 14:39
Кількість переглядів: 32

15.06.2023 в м. Львів відбувся “Активний форум” у якому взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Алла Ковталюк, керівник Гординянської гімназії Іван Совінський.

За сприянням департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації , БО «Благодійний фонд Катерини Білоруської» впроваджує проєкт«Нова фізична культура – здорова громада», яка спрямована на підвищення рівня фізичної активності дітей, молоді та інших верств населення, реалізацію реформи НУШ в освітній галузі «Фізична культура», забезпечення закладів загальної середньої освіти спортивним інвентарем, підтримку програми Президента “Здорова Україна”.

Для реалізації проєкту в Новокалинівській громаді обрано школу-лідера «Здорової громади» Гординянську гімназію із вчителем-амбасадором НФК, Михайла Хому.

Проєкт покликаний більше залучати дітей до спорту, оскільки через соцмережі, комп'ютерні та мобільні ігри діти менш фізично активні. Часто це призводить до проблем зі здоров'ям. Тепер уроки фізичної культури в закладі освіти будуть сучасними, відтак цікавими та корисними для школярів!



« повернутися

Вхід для адміністратора