A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«День закриття пришкільного англомовного табору»

Дата: 23.06.2017 14:43
Кількість переглядів: 13

  23 червня 2017 року - «День закриття пришкільного англомовного табору» відбувся у вигляді фінального концерту, на якому діти показали те, чому навчилися у мовному таборі: презентували свої загони та стіннівки, вигукували девізи, декламували вірші та виконували пісні. Загони «Eurokids»«Smile»та «Morning stars» підготували презентації. Концерт створив теплу атмосферу прощання з табором і волонтеркою Дженніфер Гідман. Завдяки проекту Go Camp школярі мали можливість працювати та розважатися з волонтером із Нью-Йорка. Під час живого спілкування, діти поступово долали мовний бар'єр та скутість.

На завершення, начальник табору Проць Ірина Михайлівна та педколектив подарували волонтерці сувеніри, елемент українського національного одягу – вишиванку, які будуть нагадувати про проведений час у таборі. А також діти заспівали улюблену пісню Дженніфер «Червону руту», яку вона весело підспівувала.

Дякуємо Дженніфер та програмі Go camp за все !!!

А ще адміністрація школи, вчителі, батьки та учні щиро вдячні міському голові Юзвяку Богдану Осиповичу за фінансування екскурсій, завдяки яким, відпочинок у таборі був цікавішим, захоплюючим і надовго запам’ятається школярам.



« повернутися

Вхід для адміністратора