A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Святковий концерт до Дня вчителя

Дата: 04.10.2018 14:52
Кількість переглядів: 21

Щороку, у першу неділю жовтня, вся країна вітає вчителів із професійним святом.

Тож 4 жовтня 2018 року в Народному домі м.Новий Калинів відбувся святковий концерт, присвячений Дню вчителя.

В залі, за доброю традицією, зібрались ветерани освітянської ниви та вчителі закладів освіти нашої громади. Освітян з професійним святом привітав голова Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк. Його слова глибокої шани адресовані «сіячам прекрасного, мудрого, вічного», побажав всім натхнення, наполегливості і цілеспрямованості в роботі, злагоди і благополуччя в родині, здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, добра, надії й любові в серці! З нагоди свята Богдан Осипович вручив ветеранам-освітянам подяки та премії.

Також отримали педагоги вітання і від начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Алли Ковталюк, яка подякувала колегам за їх щоденну клопітку працю, за те, що простилають стежку новому поколінню від дитинства до дорослого життя та вручила грамоти кращим педагогам.

З поздоровленнями до освітян звернулась Ірина Цуприк, голова Самбірської районної організації профспілки працівників освіти і науки, яка наголосила, що педагоги Новокалинівської громади єдині у Самбірському районі, які отримали 100% грошову винагороду до Дня вчителя.

Святкову атмосферу створили працівники відділу культури Новокалинівської міської ради, учні та викладачі дитячої музичної школи. На сцені прозвучали найщиріші привітання та побажання педагогам, пролунали пісні зі словами вдячності та поваги.

Із року в рік вчитель продовжує себе в своїх учнях – його думки, почуття щиро віддані дітям. Він працює на майбутнє. Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого залишиться в пам’яті на все життя. Зі святом шановні вчителі!

den vchytelya novokalynivska otg

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора