A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«Кожна дитина талановита»

Дата: 10.12.2018 15:03
Кількість переглядів: 23

03.12 по 07.12 у Новокалинівському опорному закладі проходив тиждень початкових класів під гаслом «Кожна дитина талановита». В рамках цього тижня було проведено ряд заходів. 
У перший день 03.12 проведено конкурс малюнків «Намалюю країну барвінкову». Перемогу одержали учні :1-Б класу Грицан М, 4-А класу Паньонтко Н. та 4-Б Шевченко І.
04.12 згідно плану відбувся конкурс читців «Про Україну з любов’ю» між учнями 2-4 класів. Переможцями конкурсу стали Задарко І, Коншин М, Зубко А, Присуцький М, Янківська М, Коваль А. Учні також взяли участь у концерті «Юні таланти» Вони порадували присутніх своїм співом, жартами, віршами.
В рамках тижня початкової школи у 3-Б класі, під керівництвом Проць В. І., 05.12 проведено урок- віртуальна подорож по всіх куточках нашої держави під назвою "Сім чудес України". Діти знайомилися з культурною спадщиною українського народу, розмаїттям природного ландшафту, багатовіковою історією та самобутніми культурними пам'ятками України.
У 4-Б класі проведено інтелектуальну гру «Що? Де?Коли?». Це було цкава і захоплююча гра двох команд «Інтелектуалів» та «Ерудитів». Учні продемонстрували свої знання та здібності з різних галузей:математики, природознавства, культури, мистецтва, мови, історії та спорту.
06.12 - День "Умілих ручок". В цей день вчителі початкових класів провели майстер-класи "Творимо дива своїми руками". Учні виготовляли родинний оберіг - ляльку-мотанку, ангелики, та різні саморобки, які передали для воїнів АТО в/ч А3913.
Хома І.М., класний керівник 1 – Б класу, провела інтегроване заняття на тему:« В гості завітала казка». Під час уроку до дітей завітала українська народна казка «Котик і Півник». Учні із задоволенням переглянули сюжет казки на мультимедіа. Після перегляду вони аналізували поведінку героїв казки, повторили вивчені букви, відповідали на запитання вчителя за змістом казки,а також була проведена інсценізація казки «Котик і Півник (на новий лад)». Герої казки допомогли Азбуці віднайти загублені букви.
Учні 1-Б класу проявили себе і показали,що вони є розумними творчими, артистичними, вихованими, кмітливими і цілеспрямованими.
06.12 у 1-А класі незвичне свято. Його немає в календарі, але воно є в серці й душі тих людей, які люблять казки. Бо кожен з нас дорослий чи малий, любить читати казочки. Казка «Рукавичка перед нами оживає».
Також в кінці підведено підсумок тижня і нагороджено учнів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора