A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Свято обдарованої дитини 2023

Дата: 18.05.2023 15:13
Кількість переглядів: 34

Вже традиційно на теренах Новокалинівської ТГ проходить «Свято обдарованої дитини», якого немає в жодному календарі, але для закладів освіти воно є особливим, бо вшановуються юні обдарування, які є справжній цвіт нації, творча та інтелектуальна еліта Новокалинівської громади!

Символічно, що свято було проведено 18 травня 2023 і співпало з Днем вишиванки!

Підтримка активних, цілеспрямованих, творчих учнів в цей складний період не залишилась поза увагою керівництва Новокалинівської територіальної громади, за що щиро дякуємо Богдану Юзвяку, який разом із начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Ковталюк відвідали усі заклади освіти та відповідно до місцевої Програми “Обдаровані діти” нагородили переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад та мовних конкурсів ім. Т. Шевченка та П. Яцика грамотами та грошовими винагороди.

«Дуже важливо підтримувати нашу молодь, адже у наших дітях майбутнє країни, з ними – ми сильні і непереможні. Інвестиції в талановиту молодь точно окупляться», впевнений міський голова.

Пишаємось нашими юними талановитими учнями та дякуємо їхнім батькам і педагогам, які надихають своїх дітей на успіхи та нові досягнення!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора