A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Казкова ярмарка у Новокалинівській громаді

Дата: 16.12.2021 15:34
Кількість переглядів: 17

  Передноворічні клопоти завжди проходять на якомусь святковому підйомі. Відвідання ярмарку перед святами – це вже стала для жителів Новокалинівської громади  традиція, адже це - епіцентр святкувань із безліччю цікавих заходів та подій: співи, веселощі, солодощі, сувеніри, подарунки, колядки та тепла святкова атмосфера.

Ось  16 грудня 2021 року   відбулася Новорічна-Різдвяна ярмарка, де можна було купити все, що душа забажає. Тут і солодка випічка, і новорічні ялинки, і екібано, і ялинкові прикраси, і сувеніри. Вже на підході до ярмаркової площі відвідувачі потрапили у передноворічну казку - повсюди звучання Різдвяних  колядок і галас дітлахів - ярмарок рясних смаколиків на всі кольори і смаки.

Але не тільки різноманіття Різдвяних виробів приємно вразило мешканців, а і чудова колядки, які звучалти у виконанні вчителів та учнів Новокалинівської мистецької школи.

 Голова Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк  тепло привітав усіх присутніх з наступаючими святами і побажав кожному учаснику ярмарку незабутніх вражень та емоцій, щастя і миру, а ще звершення сподівань та непохитної віри у себе.

Жоден дорослий, жодна дитина не залишилися байдужими від побаченого та почутого та не пішли з ярмарку з порожніми руками. Дуже гарно попрацювали та підготувалися до ярмарки учні разом зі своїми вчителями.

Маємо надію, що святкова атмосфера створила незабутній новорічно-святковий настрій у дітей та дорослих, що весело провели час  на нашій ярмарці!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора