A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Козацькі забави

Дата: 17.10.2018 15:42
Кількість переглядів: 25

Знати історію свого народу, значить впевнено дивитися у майбутнє. А нашому народу є чим пишатися! В Новокалинівському НВК до Дня українського козацтва відбулися змагання «Козацькі забави» серед учнів 10- 11-их класів, та виховна година «Славних предків ми діти»  під керівництвом Брунарської Оксани Миронівни.

Ідеєю заходів був не лише фізичний розвиток наших школярів, але й прагнення залучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі. Адже культ здорового способу життя серед козацтва сприяв народженню та вихованню здорового покоління молоді.

Підхід до організації кожного конкурсу змагань, а саме - перетягування линви, різні види естафет (під керівництвом Сопрунова С. І., Гінки М. С., Канюка В. С.), надання першої медичної допомоги (під керівництвом Брунарської О. М.) та конкурс на знання історії України (під керівництвом Біласа В. С.) допомогло наблизити сучасних дітей до козацьких традицій.

Учні показали свою спритність, силу та знання історії і традицій українського козацтва. Діти довели, що козацькому роду нема переводу.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора