A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Відкриття й освячення меморіальної дошки військовослужбовцю, воїну-добровольцю, солдату Збройних Сил України – Івану Федоренку

Дата: 27.10.2016 16:07
Кількість переглядів: 33

14 жовтня 2016 року в м. Новий Калинів Самбірського району Львівської області відбулось вшануванні пам'яті та урочисте відкриття й освячення меморіальної дошки військовослужбовцю, воїну-добровольцю, солдату Збройних Сил України – Івану Федоренку, який загинув 18 травня 2015 року в Красноармійську Донецької області при проведенні АТО, захищаючи цілісність і недоторканність нашої держави.

Пам'ятну дошку встановлено на фасаді Новокалинівської школи, випускником якої був загиблий Іван Федоренко у 2003 році і приурочено до Дня захисника України.

У цьому заході взяв участь настоятель парафії м. Новий Калинів священик Ярослав Фабіровський.

На шкільному подвір’ї м. Новий Калинів зібрались рідні та близькі загиблого воїна, вчителі, однокласники, співслужбовці, а також голова Новокалинівської міської ради Юзвяк Богдан Осипович та багато інших.
Після поминальної молитви пролунав у небо військовий салют на честь загиблого героя, який віддав життя за волю й незалежність нашої держави.

Вічна й світла пам'ять герою, захиснику Вітчизни нашої – України!


« повернутися

Вхід для адміністратора