A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«Аукціон методичних ідей»

Дата: 16.01.2019 16:11
Кількість переглядів: 15

15 січня 2019 року  на базі Новокалинівського опорного закладу вчителі початкових класів Новокалинівської ОТГ демонстрували «Аукціон методичних ідей» Інтерактивні форми організації навчальної діяльності молодших школярів на уроках :

Математики - технологія квестів (Шимко Г. В.- вчитель Новокалинівського ОЗ)

Літературного читання -технологія «кольорові капелюхи»(6 капелюхів мислення Едварда Де Боно) (Фурдин Е. Й – вчитель Гординянської СЗШ І-ІІ ст.)

Гра по-новому – навчання по-іншому з LEGO. Практикум. Метод компетентнісного навчання «Шість цеглинок». (Хома І. М. вчитель Новокалинівського ОЗ)

Інтеграція у навчанні молодших школярів математики. «Щоденні 3»- доповідь презентувала голова методичного об’єднання Проць В. І.

Протягом робочих моментів початківці подолали довгий шлях подорожі «Математичної країни» із Галиною Василівною, швидке і якісне виконання певних завдань метою досягнення кінцевої цілі, у результаті чого команда отримала приз.

А також з Емілією Осипівною учасники довели, що розумова праця не є нудною та абстрактною. “Шість капелюхів” дозволяють зробити її яскравим і захопливим засобом керування своїм мисленням. Це ми спостерігали протягом майстер-класу.

Як зробити урок не просто змістовним, а насправді цікавим для дітей? Це одне з ключових запитань, яке ставить собі кожен вчитель. Відповідь – перетворити урок на захопливу гру! Цього нас вчила Ірина Михайлівна за допомогою LEGO «Шість цеглинок»

 



« повернутися

Вхід для адміністратора