A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Пролунав перший дзвоник у школах Новокалинівської ОТГ

Дата: 01.09.2017 16:13
Кількість переглядів: 15

   Першовересневий день скликає галасливу дітвору за парти. Перше вересня – це щось більше ніж просто початок нової пори року – осені. Для більшості дітей цей день – справжнє свято. Свято нових знань, зустрічі з шкільними друзями та вчителями, які покажуть їм нові незвідані куточки Країни знань. Для першокласників цей навчальний рік стане першим, для випускників – останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

Традиційно на подвір’ях навчальних закладів виноситься прапор України, звучить державний гімн і першими запрошено на лінійку одинадцятикласників і першокласників разом з батьками.

Розпочинали святкову лінійку із хвилини мовчання за полеглими воїнами АТО та благословення духовних отців. Слова вітань лунали від запрошених гостей та керівників навчальних закладів, які побажали дітям добра і наснаги у навчальному процесі. Урочистості з нагоди 1-го вересня закінчилися гучним дзвінком, що сповістив школярів та їхніх наставників про новий етап життя — початок навчального 2017-2018 року.

День Першовересня видався теплим і сонячним, тож свято знань пройшло святково і радісно у всіх навчальних закладах громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора