A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичне засідання вчителів іноземних мов Новокалинівської ОТГ

Дата: 16.01.2019 16:15
Кількість переглядів: 12

 «Засоби формування іншомовної компетентності у діалогічному мовленні» - так звучала тема методичного засідання вчителів іноземних мов Новокалинівської ОТГ. З доповіддю виступила вчитель англійської мови Новокалинівського ОЗ Федірко М.Я.

 Розвиток навичок діалогічного мовлення на уроках англійської мови, занурення дітей у різноманітні ситуації, близькі до життєвих реалій; спільне вирішення проблем на основі аналізу обставин та відповідної ситуації; перетворення репродуктивного навчання на цікавий життєвий процес активного діалогу учителя з учнем, учня з іншим учнем, учня з учителем та реагування на свого співрозмовника. Але при підготовці та проведенні уроків, орієнтованих на формування навичок говоріння, вчитель стикається з низкою труднощів, вирішити які можливо лише створюючи оптимальні умови формування навичок діалогічного мовлення.

 Отже наступні майстер-класи, які спрямовані саме на набуття навичок діалогічного мовлення, продемонстровані вчителем англійської мови Дмитришин М.М. – тематика Shopping, та Хомою І.І. вчителем англійської мови Корналовицького НВК - «Food and drink». Ми побували у крамницях, де вели діалоги при купівлі товарів, також перетворились на кулінарів та готували страви української, англійської, американської кухонь. Було цікаво, креативно і доступно.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора