A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Оздоровлення учнів Новокалинівської ТГ

Дата: 22.05.2023 16:16
Кількість переглядів: 30

Наші діти – наше майбутнє.  

Що треба зробити, аби діти були здорові і щасливі? Звичайно, організувати якісний відпочинок. Тому для  понад 100 учнів закладів освіти Новокалинівської ТГ, які мають особливі успіхи у навчанні, спорті, юні «Джури», голова Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк та Алла Ковталюк, начальник відділ освіти, молоді та спорту організувала оздоровлення в центрі національно-патріотичного виховання ім. Кирила Осьмака в с. Сприня.  
В таборі створені всі умови для відпочинку: облаштований побут, підготовлена насичена розважально - ігрова програма. Кожного дня проходили цікаві заходи, творчі конкурси, змагання, де діти могли себе проявити.
Три дні пролетіли на одному диханні, звідусіль лунали пісні, але тільки українські, патріотичні, адже Сприня, осередок патріотичного виховання дітей  місце, де будувалася українська незалежність.
Додому учні повернулись сповнені незабутніх вражень, адже для багатьох з них це була перша поїздка. Щиро дякуємо за організацію дозвілля 
Руслану Хомину керівнику громадської спілки «Асоціація футболу Самбірського району». Висловлюємо велику подяку очільнику Новокалинівської громади Богдану Юзвяку, за активну підтримку нашої молоді та сприяння в їх оздоровленні.



« повернутися

Вхід для адміністратора