A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Серпнева зустріч педагогів Новокалинівської ТГ

Дата: 23.08.2022 16:21
Кількість переглядів: 27

Сьогодні, традиційно перед початком нового 2022-2023 навчального року відбулися зустрічі педагогічних працівників Новокалинівської територіальної громади. Освітяни зібралися, аби підбити підсумки роботи за минулий навчальний рік та визначити плани на майбутнє.

Із вітальним словом до освітян звернулась Алла Ковталюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради, яка зазначила що війна внесла свої корективи у кожен аспект нашого життя. Освіта не стала винятком. Нажаль появились нові виклики, які ми спільними зусиллями обов’язково подолаємо. Вчителі справжні лідери, які показують приклад поведінки нашим дітям, вихованням, знаннями – це справжній освітянський фронт. Ми вистоїмо і переможемо! А також нагородила вчителя української мови та літератури Дублянської гімназії, Лаб’як Оксану Василівну за підготовку переможців ХХII Міжнародного конкурсу з української мови імені П..Яцика.

Про підсумки методичної роботи доповіла головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, Ольга Олеярчик. На завершення педагоги продовжили роботу у групах щодо обговорення питань організації освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році, зокрема, окремі аспекти нормативно-правового забезпечення, викладання навчальних предметів, особливостей організації освітнього середовища, дотримання заходів безпеки під час військового стану та норм карантину.



« повернутися

Вхід для адміністратора